KLS-3010b

Kontakta för offert

Denna klisterspruta är framtagen för att företrädesvis användas vid mindre beläggningsarbete såsom parkeringsplatser och liknande områden där man bedömer att en klistermoped är för stor och klumpig att manövrera och en manuell handspruta för liten och tar för lång tid att använda.

Klistersprutan KLS 3010 är ett mellanting mellan dessa båda ytterligheter och är därför med sin kompakta konstruktion både tidsbesparande, enkel att använda och lätt att transportera.

Den består a av följande delar: En kraftig svetsad ram av fyrkantprofiler där motorenheten och tank är monterad. Drivenheten har en bensindriven Hondamotor 5,5 hk, en magnetkoppling, en växel, en membranpump, en trycktank på 3,5 liter och tryckvakter: en ställbar tryckvakt och en säkerhetstryckvakt som stoppar motor om trycket överstiger 25 bar.

Tanken rymmer c:a 70 liter och har 2 anslutningsmuffar för sug och returslang och 1 bottenplugg för avtappning. På tanken finns lucka med gångjärn för rengöring vid behov. En rörslinga är insvetsad i botten på tanken för att med en gasolbrännare manuellt kunna värma upp klistret. En temperaturmätare ingår också som standard.

Slangvinda på 15 meter är monterad och en kulventil med 1 meters sprutrör och munstycke medföljer. En omtyckt klisterspruta som bl.a används av Nässjö Asfalt AB, NCC Road AB, PEAB och SV Asfalt A/S i Norge

Garantitid: 1 år och avser produktens funktion och dess komponenter, förutsatt att tillverkarens anvisningar för drift och underhåll följs. Garantin gäller ej slitdelar.

Leveranstid: c:a 4 - 6 arbetsveckor efter order eller enl. överenskommelse.

Kontakta oss för offert