TSV 1000b Rödfärgsspruta

Pris från 55.500 kr exkl. moms

STANDARDSLANGPAKETET innehåller 50 meter sprutslang, 1 sprutpistol, 1,5 meter+2,5 meter sprutrör och 2 st standardsprutmunstycke.
Pris: 5.700 kr

EXTRA TILLBEHÖR: HÖGTRYCKSSLANGVINDA

En HÖGTRYCKSSLANGVINDA kan enkelt kompletteras på rödfärgssprutan.  Den är för 50 meter slang och skruvas fast på en extra chassiplåt som monteras framför motorn. (se bild) 
Pris:  7.500 kr 

SLIT OCH RESERDELSLÅDA.

Här finns de flesta delar (munstycken, ventiler m.m) för att kunna hålla igång rödfärgsspruta underr en hel säsong.
Pris: 3.800 - 4.600 kr beroende på delar.

TSV -1000b Denna färgsspruta vill vi påstå är en rödfärgssprutornas "Rolls Royce". Stora ord kan man tycka, men närmare sanningen än så, kan man knappast komma eftersom den anses av många vara den bästa på marknaden. Rödfärgssprutan drivs av en bensindriven 4-taktsmotor och den elektrisk tryckvakten styr tryckregleringen via en magnetkoppling. Trycktanken på 3,5 liter ser till att utjämna pulsstötar i slangarna för att ge ett jämnt tryck.

Motor: Hondas GX 160 är en luftkyld bensindriven 4-taktsmotor på 5,5 kw med en inbyggd elektrisk spole för drivning av magnetkopplingen. En av marknadens absolut bästa motorer, framförallt lättstartad och mycket driftsäker.

Magnetkoppling: Hjärtat i maskineriet är magnetkopplingen som som styrs från motorns 12 volts system via en förinställd tryckvakt. 

Växel: För att minska slitage i pump och ventiler sitter en reduceringsväxel mellan magnetkoppling och pump. Detta gör att livslängden på slitdelar förlängs genom pumpens låga varvtal.

Pump: Hardi's , i rödfärgskretsar, väl omtalade Pump HT 500. En liten och kompakt membranpump som gör att den även kan köras "torr" utan att den slits eller skadas.

Trycktank: En 3,5 liter tank som ser till att utjämna pulsstötar i sprutslangarna och därmed ger ett jämnare tryck och bättre sprutbild.

Tryckvakt: Egentligen två tryckvakter. Den ena tryckvakten är en säkerhetsdetalj. Den har en fast inställning på 25 bar och om något eventuellt fel skulle uppstå och trycket rusar upp och över 25 bar, kommer därför motorn att automatiskt stoppa. Den andra tryckvakten ställs in manuellt på mellan 15 - 20 bar. Mellan dessa två tryckvakter sitter en manometer för avläsning av trycket.

Garanti: 1 års garanti och avser produktens funktion och dess komponenter förutsatt att tillverkarens anvisningar för drift och underhåll följs. Gäller ej slitdelar.

Betalningsvillkor: 30 dagar netto mot bankgaranti, alt. kontant betalning vid leverans, eller enligt överenskommelse. Leveransvillkor: Fritt Ulricehamn

Leveranstid: 3 - 6 arbetsveckor efter order eller enl. överenskommelse.

Kontakta oss för ytterligare information

TSV-1000 från vänster