TSV 200b Rödfärgsspruta

Pris från 22.300 kr exkl. moms

tsv200b

Detta är en lite enklare variant av rödfärgsspruta utan egen motor som istället enkelt kopplas till en traktors kraftuttag och hängs upp i hydraularmarna och det övre trepunktsfästet. Speciellt lämpligt för lantbrukare som efterfrågar ett lite billigare alternativ av rödfärgssprutor och själva vill göra jobbet. Därför säljer vi även Tranemo och Falu rödfärg.

Grundenheten är i stort samma som i de andra rödfärgssprutorna eftersom den har en liknande mekanisk tryckreglering som TSV-500, en trycktank på c:a 1,5 liter och en pump Hardi's , i rödfärgskretsar, väl omtalade Pump 500, en liten och kompakt membranpump som gör att den även kan köras "torr" utan att den slits eller skadas.

Slangpaketet ingår i priset  och innehåller 50 meter sprutslang, 1 sprutpistol, 2,5 meters sprutrör, 1st standardsprutmunstycke och slitdelar innehållande 5 st munstycken och 5 st spridarspiraler.

EXTRA TILLBEHÖR: HÖGTRYCKSSLANGVINDA

Traktorsprutan kan också kompletteras med en högtrycksslangvinda (se bild) för att lätt kunna rulla ut och in slangen  på ett enkelt sätt. Pris: 6.800 kr

Kontakta oss för ytterligar information

TSV-200 standard

 

TSV-200 med Slangvinda