TSV 2000b Rödfärgsspruta

Pris från 58.100 kr exkl. moms

TSV-2000a

Standardslangpaketen som är 2 st innehåller var och en 50 meter sprutslang,1 sprutpistol, 1,5 m + 2,5 meter sprutrör och 2 st standardsprutmunstycken.
Pris: 2 x 5.700 kr

EXTRA TILLBEHÖR: HÖGTRYCKSSLANGVINDOR

En eller två st HÖGTRYCKSSLANGVINDOR kan våra rödfärgssprutor kompletteras med (se bild). Varje Slangvinda är för 50 meter slang och skruvas fast på chassit eller enligt kundens önskemål. 
Pris: 1 st 7.500 kr, 2 st 14.300 kr 

SLIT OCH RESERDELSLÅDA.

Här finns de flesta delar (munstycken, ventiler m.m) för att kunna hålla igång rödfärgsspruta underr en hel säsong.
Pris: 3.800 - 4.600 kr beroende på delar.

TSV-2000 med slangvinda

Denna rödfärgsspruta är en modifierad TSV-1000 med Hardi's berömda dubbelpump 600, som ger en högre kapacitet och har därför dubbla rödfärgsuttag, så att två målare oberoende av varandra, kan sprutmåla samtidigt. Den elektrisk tryckvakten styr tryckregleringen via en magnetkoppling och trycktanken på 3,5 liter ser till att utjämna pulsstötar i slangarna för att ge ett jämnt tryck.

Motor: Hondas GX 160 är en luftkyld bensindriven 4-taktsmotor på 5,5 kw med en inbyggd elektrisk spole för drivning av magnetkopplingen. En av marknadens absolut bästa motorer, framförallt lättstartad och mycket driftsäker.

Magnetkoppling: Hjärtat i maskineriet är magnetkopplingen som som styrs från motorns 12 volts system via en förinställd tryckvakt. 

Växel: För att minska slitage i pump och ventiler sitter en reduceringsväxel mellan magnetkoppling och pump. Detta gör att livslängden på slitdelar förlängs genom pumpens låga varvtal.

Pump: Hardi's , i rödfärgskretsar, väl omtalade dubbelpump 600. Samma typ som 500-pumpen men med högre kapasitet som även den kan köras "torr" utan att den slits eller skadas.

Trycktank: En 3,5 liter tank som ser till att utjämna pulsstötar i sprutslangarna och därmed ger ett jämnare tryck och bättre sprutbild.

Tryckvakt: Egentligen två tryckvakter. Den ena tryckvakten är en säkerhetsdetalj. Den har en fast inställning på 27 bar och om något eventuellt fel skulle uppstå och trycket rusar upp till och över 27 bar, kommer därför motorn att automatiskt stoppa. Den andra tryckvakten ställs in manuellt på mellan 18 - 20 bar. Mellan dessa två tryckvakter sitter en manometer för avläsning av trycket.

Garanti: 1 års garanti och avser produktens funktion och dess komponenter förutsatt att tillverkarens anvisningar för drift och underhåll följs. Gäller ej slitdelar.

Betalningsvillkor: 30 dagar netto mot bankgaranti, alt. kontant betalning vid leverans, eller enligt överenskommelse.

Leveransvillkor: Fritt Ulricehamn

Leveranstid: 3 - 6 arbetsveckor efter order eller enl. överenskommelse.

Kontakta oss för ytterligare information